ПОРТАЛ за имоти – imoti365.com

ДО САМИЯ НАЦИОНАЛЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ ЗА ИМОТИ МОЖЕТЕ ДА СТИГНЕТЕ ОТ ТУК…

.Портал за имоти, който се стартира чрез адрес http://imoti365.com, също така и на http://365imoti.com, се отличава от подобните си по няколко неща, които са по принцип нови придобивки и улеснения за потребителите.

(Facebook страницата на портала е с много интересни материали по темата за недвижимите имоти, но има и развлекателен характер)

 Кои са отличителните черти на портала за имоти?

- Още при проектирането си порталът за имоти е замислен да е с много ухпостен интерфейс и необъркващ дизайн. Това много улеснява работата с него.

- Сайтът е планиран като обслужващ потребителите от цялата страна.

- Обявите в него са Online, появяват се още щом бъдат пуснати.

- Рекламата в сайта е безплатна. Публикуването за граждани и фирми е напълно безплатно и без ограничение за брой обяви. Напълно безплатно е и четенето.

- Порталът работи със системата EstateAssistans.eu, която е огромно улеснение за фирмите за НИ. Той позволява когато някой от фирмата попълва обяви във фирмения сайт (примерно на “Явлена”), то обявите автоматично се самопопълват в imoti365.com, pozvanete.bg и много други портали за недвижими имоти. Имаме одобрението на собствениците на софтуера да го разпространяваме безплатно на фирмите за имоти.

- Сайтът е с реални обяви. Стратегически принцип на сайта е да не преписва обяви от подобните, каквато практика е вече широко залегнала в интернет пространството.

- Предпроектен комерсиален принцип на сайта: Идеята е непряко монетизираща. В този смисъл основната търговска идея е: “Да се продаде успешно обявения недвижим имот за да бъде обявен следващия…”

- Монетизацията на сайта има, но още не е пусната. Тя по принцип е непозната за страната ни, но е новаторска, и не засяга читателите и обявяващите. В момент на разработка е.

-* Предстои пускането на безценна безплатна услуга относно определянето правилната цена на имотите на продавачите.

————————————–

С една дума, за да продадете имот, добре ще е да пуснете обявата си в специализирания сайт http://imoti365.com/.

————————————–

.

Полезни сайтове и партньори:

———————————————————————————————————————————————————————————–
                                                         
портал обяви              портал имоти в Бг                готварство           деца и родители       смешни снимки      застраховани безплатно
———————————————————————————————————————————————————————————–
                                                 
.   новини от последната минута             антични мебели     пътна помощ       помощ за деца           пейзажно фото          автошкола
———————————————————————————————————————————————————————————–
                                                   
   клюките у нас                        скандали                             туризъм                    къща за гости                      осветление                 строителство
———————————————————————————————————————————————————————————–.
.

2 thoughts on “ПОРТАЛ за имоти – imoti365.com

  1. Pingback: ПРОГНОЗА ЗА ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ЗА 2013 ГОДИНА | Сайт на Петър Дилов

  2. Pingback: ПРОГНОЗА ЗА ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ЗА 2013 ГОДИНА | Сайт на Петър Дилов

Вашият коментар